Onko teillä jo mainio työilmapiiri, jota haluatte vaalia ja kehittää edelleen? Vai haluatteko uudistaa organisaationne työhyvinvoinnin ja toiminnan kehittämisen nykyaikaiselle tasolle?

Pysy ajan tasalla ja ota käyttöösi ketterät menetelmät työhyvinvoinnin mittaamisessa ja kehittämisessä. Meidän GoodWorkBuzz -palvelun avulla työhyvinvointia mitataan jatkuvasti ympäri vuoden, joka mahdollistaa reagoinnin oikeaan aikaan ja oikealla tavalla! Toimiessamme työhyvinvoinnin kehittämisen parissa olemme havainneet, että vuosittaiset tyhy-kyselyt eivät enää useinkaan vastaa työyhteisöjen tarpeisiin. Perinteinen työhyvinvointikysely on monesti suuritöinen ja pitkäkestoinen projekti, vaikka se kertoo vain yhden päivän tulostason.

Emme kuitenkaan tyytyneet pelkkään online ilmapiiribarometriin, koska näiden avulla toiminnan kehittäminen on haastavaa ja umpimähkäistä. Toimme markkinoille sellaisen vaihtoehdon työhyvinvointikyselylle, joka mahdollistaa jatkuvan kehittämisen entistä ketterämmin ja tehokkaammin. Palvelumme automaattinen palautteiden kategorisointi ja listaaminen tekevät siitä varsin tehokkaan ja helppokäyttöisen, ammattimaisen työkalun. Haluamme esittää konkreettista ja valmiiksi lajiteltua dataa, jonka avulla toimintaa pystytään oikeasti kehittämään.

Vaikka palvelumme on ammattimainen työhyvinvoinnin työkalu, se ei tarkoita sitä, etteikö sen käyttäminen ja tuominen organisaatioon olisi hauskempaa kuin työhyvinvointi ikinä! Palvelumme sisäänrakennettu pelillisyys tekee palautteen annosta hauskaa ja palkitsevaa. Peliä voidaan pelata yksittäin tai tiimeittäin organisaation ja henkilöstön toiveiden mukaisesti. Good Buzz! -toiminto nostaa tehokkaasti esiin hyvät asiat ja onnistumiset, jolloin koko työyhteisö pääsee nauttimaan positiivisuuden voimasta!

Palvelumme avulla työhyvinvoinnista tulee luonteva osa organisaation ja sen työntekijöiden jokapäiväistä toimintaa. Työhyvinvointi ei saa olla työntekijöille pakkopullaa tai organisaatiolle turha kuluerä. Työhyvinvoinnin tulee olla tuloksellista ja aidosti mitattavaa, jolloin työhyvinvointia todella voidaan johtaa ja kehittää. Lopputuloksena saavutetaan tyytyväisemmät työntekijät, parempi työn laatu ja tuottavuus, pienentyneet sairauspoissaolot sekä kohentunut työnantajamaine.