Jokainen on työhyvinvoinnin kehittäjä!

Päivän päätteeksi istu alas ja ota oikein mukava asento. Vedä syvään henkeä ja mieti pieni hetki päivän tapahtumia. Mikä asia meni hyvin, mikä ottaa ehkä vieläkin päähän? Mikä näistä jäi päällimmäiseksi mieleen ja oliko se jotain positiivista vai negatiivista? Muutama klikkaus ja muutama sekunti – arvokas palaute on annettu! Palvelumme on suunniteltu sinulle ja kehitämme sitä kanssasi edelleen. Teemme myös kaikkemme, että palvelun käyttö on sinulle helppoa ja palkitsevaa.

Palvelu tekee työt, sinä keräät hedelmät

Mitä työhyvinvoinnin taso kertoo meille ja mikä on se taso? Melko epämääräistä, eikö totta? Numeraalisia tasoja on hyvä seurata, sillä ne heijastavat yleistä mielialaa ja hyvinvointia, mutta ne eivät ole lainkaan koko totuus ja niiden perusteella on hyvin vaikea kehittää toimintaa. Siksi palvelumme tehokkain osa perustuukin ainutlaatuiseen palautteen kategoriointiin, joka kertoo ja rakentaa kehityskohteet automaattisesti. Vihdoinkin palautetta, jonka avulla toimiin voidaan lähteä nopeasti ja vielä oikeaan suuntaan!

Mistä saa ostaa hyvää meininkiä?

Työssä viihtymisen ja hyvinvoinnin lisääminen on tavallisesti haastavaa. Kaikella työn ulkopuolisella toiminnalla voidaan lisätä yleistä hyvinvointia, mutta itse työssä ja tiimeissä tapahtuva viihtymisen lisääminen on monesti haastavaa. Me lisäämme työssä viihtymistä ja positiivista mielialaa Good Buzz -toiminteen avulla, jolla positiiviset asiat työyhteisössä saavat arvoisensa huomion. Emme kuitenkaan yritä tunkea kurkustasi alas mitään yltiöpositiivista höpöhöpöä, vaan jokainen organisaatio rakentaa oman positiivisuutensa itse ja omansa näköiseksi. Varo vain, positiivisuus on tarttuvaa!

Aktivoidutaan yhdessä!

Meidän mielestä työhyvinvoinnin kehittäminen ja sen suunnan määrittely kuuluu kaikille organisaation jäsenille yhtä paljon. Kun työntekijä pääsee antamaan rehellistä anonyymiä palautetta, hän pystyy vaikuttamaan asioihin ja saa äänensä kuuluviin isossakin organisaatiossa. Kun ihminen voi vaikuttaa, hän sitoutuu työhönsä paremmin ja positiivinen kierre on valmis! Vihdoinkin työnantajalla on kätevä ja tasapuolinen mahdollisuus palkita aktiivisimpia toiminnan kehittäjiä sekä tiimejä. Palveluumme sisäänrakennettu pelillisyys innostaa käyttäjiä palautteenantoon, eikä kehittäminen ole koskaan ennen ollut näin palkitsevaa!

Mitä seuraavaksi?

Yleensä haastavin osuus erilaisten kyselyiden jälkeen on kysymys, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä?

Päivän päätteeksi palautteet on annettu, mutta miten tämä kaikki palaute muutetaan arvoa tuottavaksi konkreettiseksi toiminnaksi? Tähän haasteeseen kehitimme oman Lean -ajatteluun pohjautuvan kehitysmenetelmän, jolla työyhteisö saa kaiken hyödyn irti keräämästään arvokkaasta datasta. Tämä kätevä menetelmä mahdollistaa kehitystyön aloituksen ja näkyvien tuloksien saamisen murtoajassa verrattuna perinteisiin pitkiin työhyvinvointiprojekteihin. Palautteen seuranta helppokäyttöisestä hallintaliittymästä on tehokasta ja säästää HR-henkilöstön aikaa ja vaivaa.

Haluaisitko kuulla lisää ainutlaatuisesta palvelustamme? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten palvelumme voisi vastata teidän organisaationne tarpeisiin.